Walls and Skin Events

 

2019 is going to be an interesting year

Walls and Wheels Events 2019

 

 

We have multiple editions planned of the Walls and Wheels concept. Holland, France, Spain and Italy might have to deal with an edition within their boundaries.

We can’t reveal the dates yet because of meticulous planning on our side but…..as soon as we can tell you anything we will.

We loved and learned from Rotterdam last year and of course we will return within the birth city of Walls and Wheels as well….probably with more than one edition. Talks are also ongoing with the city of Amsterdam and Zandvoort is already agreed.

Confirmed:

12-14 april we’re having our first festival in France, Lion to be specific.  The best graffiti and tattoo artists, probably some cool cars,  combined with music. Keep you posted!

1-2 June Zandvoort Beach 2 days of sun and fun on the boulevard with the best graffiti, tattoos and hotrods mixed with hip-hop like you are used from us.

22-23 June Rotterdam Schouwburgplein Just like last year we are going to rock the foundation of Rotterdam City Center with the formula you are used from us. Check the aftermovie of last year below on this page.

Check the promo and stay updated trough this website, facebook, instagram and twitter.

In 2019 gaan we los!

Voor 2019 hebben we meerdere edities in gedachten in zowel Nederland als Frankrijk, Spanje en Italië.
Nog niet alles staat vast maar houden jullie natuurlijk op de hoogte. Rotterdam was een succes en zal zeker terugkeren, andere plaatsen zullen volgen, we liggen in de week in Amsterdam. Serieus, 2019 wordt een mooi jaar.

12 – 14 april van dit jaar strijken we voor het eerst neer in Frankrijk, Lion om precies te zijn.
De beste graffiti en tattoo artiesten, wellicht toffe wagens, gecombineerd met lekker muziek. We houden je op de hoogte!

Wat we zeker weten is dat we 1 & 2 juni 2019 een mooi event gaan organiseren in Zandvoort. Deze twee dagen zal de boulevard van Zandvoort een samensmelting zijn van de beste graffiti artiesten, de coolste tatoeëerders en de heetste wielen van Nederland. Afgetopt met lekker eten en heerlijke muziek. Laat je inspireren door onze promo.

22 & 23 Juni Schouwburgplein Rotterdam Net als vorig jaar weer dezelfde formule om Rotterdam op z’n grondvesten te doen schudden.

Houdt onze website, facebook, instagram en twitter in de gaten voor meer informatie.

Confirmed:

Zandvoort (NL) – 1 & 2 juni 2019

Rotterdam Schouwburgplein (NL) – 22 & 23 June 2019

Lion, France – 12 / 14 april

De graffiti en streetartists van Walls and Skin zijn over het algemeen allemaal doorgebroken artiesten of bekenden in het wereldje. De gemiddelde tijd dat de dames en heren zich bezighouden met verf op eenieder welke ondergrond is tussen de 20-45 jaar.De grote jongens krijgen de beste plekken, die komen vaak ook in het thema en maken een grote productie..zijn daar de hele dag of soms meerdere dagen mee bezig. De nieuwkomertjes worden gepokt en gemazeld en vaak door de ouderen meegenomen om de kneepjes van het vak te leren. Op een dag als deze wordt er door Walls and Skin muren en torens neergezet voor 70 of meer artiesten, elke spuitert krijgt van ons een aantal spuitbussen van Montana/Walls and Skin en vaak wordt er een BBQ bijgezet en zijn er drankjes gesponsord door een drankmerk. In het verleden waren dat Grolsch, Jim Beam, Jack Daniels en the Naked Grouse, sinds 2018 zijn we erg blij met Bavaria 8,6.
Iedereen meld zich van tevoren aan en we kijken of er een thema is waar mensen mee kunnen

 

8.6 Original wordt gebrouwen met zuiver mineraalwater uit eigen bron en natuurlijk gerstemout, tarwe en hop van de hoogste kwaliteit. Ons unieke gistingsproces geeft 8.6 Original een typisch fruitig smakenpalet en een kruidig aroma vol warmte en karakter. Geniet van een heerlijk aroma volop fruittonen en anijs, samen met de zoetheid van tarwe. Dit volle bier heeft een intense smaak en een rijk en rond mondgevoel. Zo weten je smaakpapillen weer waar ze voor bedoeld zijn en hoe bier echt hoort te smaken.

 

Walls and Wheels zoals we het event ooit gedoopt hebben we omgedoopt toe Walls and Skin Events.
Het is de ideale samenkomst van mannen die van stoere dingen houden, in toffe wagens rijden. Sinds vorig jaar hebben we ons hart verloren aan de luchtgekoelde Volkswagens, een scene van fijne mensen die gewoon een beetje knetter zijn op hun autootje. De auto’s zijn stuk voor stuk pareltjes om te zien. De finesse zit hem in de wielen, de special paint, de motoren die speciaal uitgerust zijn of de bijzondere verhalen die achter de auto’s zitten. Op een event als dit komen veel mensen af die nieuwsgierig zijn naar de auto’s of wat er allemaal aan verbouwd is. Om het nog leuker te maken kunnen we 1 of 2 VW auto’s spuiten tijdens het event zoals we ook in 2018 gedaan hebben.

Rotterdam Schouwburgplein 2018:

Een deel van het Schouwburgplein waar we werken werd in 2018 omgetoverd tot tattoo conventie waarbij de tattoo artiesten met een graffiti achtergrond de kans krijgen hun kunsten op de bezoekers bot te vieren. Er waren lokale artiesten aanwezig maar ook een aantal grote namen en oude rotten in het vak. We proberen een mini tattoo conventie zoals dit zo toegankelijk mogelijk te maken maar er zijn natuurlijk regels vanuit de GGD en de gemeente voor zoiets als dit waar we ons aan moeten houden. Je kan een tattoo of piercing ter plekke laten zetten of desnoods een afspraak maken met de tattoo artiest waar je graag iets van wilt hebben in de toekomst.

Dit festival was o.a. ook onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl.

We had a blast! Take a quick look! The After movie!

 

8.6 Original wordt gebrouwen met zuiver mineraalwater uit eigen bron en natuurlijk gerstemout, tarwe en hop van de hoogste kwaliteit. Ons unieke gistingsproces geeft 8.6 Original een typisch fruitig smakenpalet en een kruidig aroma vol warmte en karakter. Geniet van een heerlijk aroma volop fruittonen en anijs, samen met de zoetheid van tarwe. Dit volle bier heeft een intense smaak en een rijk en rond mondgevoel. Zo weten je smaakpapillen weer waar ze voor bedoeld zijn en hoe bier echt hoort te smaken.

 
 

Questions? Ask us

Don't hesitate to contact us with any questions you might have. Fill in the form below and we will answer a.s.a.p.. You can also visit our tattoo shop in Amsterdam or Rotterdam.

[recaptcha]

 
 

Get a tattoo

•  Getting a tattoo
•  Make an appointment
•  Our work
•  Buy a voucher

Preserve your tattoo

•  Preserve your tattoo
•  Reserve a slot
•  Press

Contact us

•  Contact
•  Location in Amsterdam
•  Location in Rotterdam