Walls and Skin Events

 

Join in @ Walls and Skin Art Battle 2020

Als de overheid niet wil luisteren naar het volk dan is het aan de kunst om zonder woorden
onomwonden te laten zien wat de heersende sentimenten zijn. Vredelievend, maar duidelijk.
Foto’s of scans mogen gebruikt worden voor het insturen (Als je afbeeldingen gebruikt, raden wij een resolutie aan van 300 DPI, minimaal A3 formaat). De winnaar krijgt zijn of haar afbeelding gegoten in epoxy en kan tegen opbod verkocht worden.
Walls and Skin zal er alles aan doen om het winnende project aan te bieden aan het staatshoofd van zijn keuze.Bedrijven die zich aan willen bieden te helpen om dit project te ondersteunen kunnen zich hier melden.

If the government doesn’t want to listen to what it’s people have to say then it’s up to art to tell the story
of what the sentiments are. Peacefully but clear.Alle media zijn toegestaan.  All media are allowed. Foto’s or scans can be used for the entry (If you use images, we recommend a resolution of 300 DPI, minimum size A3). The winner will get his or her design made in epoxy and can be sold for the highest bid.
Walls and Skin will make every effort to present the winning project to the head of state of his choice.Companies that feel they want to support our project can let us know here.

MEE DOEN? MELD JE AAN! / WANNA JOIN? REGISTER!

Contact ArtBattle

 


2019 has been an interesting year

 

Baumfest Barcelona Walls and Skin events aftermovie 2019

 

Walls and Skin Events aftermovie Ink Factory Lyon 2019

 

Walls and Skin Zandvoort Aftermovie 2019

 

We had multiple editions planned of the Walls and Wheels concept. Holland, France, Spain had to deal with an edition within their boundaries.

We can’t reveal the dates for 2020 yet because of meticulous planning on our side but…..as soon as we can tell you anything we will.

We loved and learned from all editions this year and of course we will return within the birth city of Walls and Wheels as well….probably with more than one edition.

Check the promo and stay updated trough this website, facebook, instagram and twitter.

2019 was een tof jaar!

In 2019 hebben we meerdere edities georganiseerd in zowel Nederland als Frankrijk, en Spanje.
Ook in 2020 komen we weer met een aantal events,  niet alles staat vast maar houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Houd onze website, facebook, instagram en twitter in de gaten voor meer informatie.

De graffiti en streetartists van Walls and Skin zijn over het algemeen allemaal doorgebroken artiesten of bekenden in het wereldje. De gemiddelde tijd dat de dames en heren zich bezighouden met verf op eenieder welke ondergrond is tussen de 20-45 jaar.De grote jongens krijgen de beste plekken, die komen vaak ook in het thema en maken een grote productie..zijn daar de hele dag of soms meerdere dagen mee bezig. De nieuwkomertjes worden gepokt en gemazeld en vaak door de ouderen meegenomen om de kneepjes van het vak te leren. Op een dag als deze wordt er door Walls and Skin muren en torens neergezet voor 70 of meer artiesten, elke spuitert krijgt van ons een aantal spuitbussen van Montana/Walls and Skin en vaak wordt er een BBQ bijgezet en zijn er drankjes gesponsord door een drankmerk. In het verleden waren dat Grolsch, Jim Beam, Jack Daniels en the Naked Grouse, sinds 2018 zijn we erg blij met Bavaria 8,6.
Iedereen meld zich van tevoren aan en we kijken of er een thema is waar mensen mee kunnen

 

8.6 Original wordt gebrouwen met zuiver mineraalwater uit eigen bron en natuurlijk gerstemout, tarwe en hop van de hoogste kwaliteit. Ons unieke gistingsproces geeft 8.6 Original een typisch fruitig smakenpalet en een kruidig aroma vol warmte en karakter. Geniet van een heerlijk aroma volop fruittonen en anijs, samen met de zoetheid van tarwe. Dit volle bier heeft een intense smaak en een rijk en rond mondgevoel. Zo weten je smaakpapillen weer waar ze voor bedoeld zijn en hoe bier echt hoort te smaken.

 

Walls and Wheels zoals we het event ooit gedoopt hebben we omgedoopt toe Walls and Skin Events.
Het is de ideale samenkomst van mannen die van stoere dingen houden, in toffe wagens rijden. Sinds vorig jaar hebben we ons hart verloren aan de luchtgekoelde Volkswagens, een scene van fijne mensen die gewoon een beetje knetter zijn op hun autootje. De auto’s zijn stuk voor stuk pareltjes om te zien. De finesse zit hem in de wielen, de special paint, de motoren die speciaal uitgerust zijn of de bijzondere verhalen die achter de auto’s zitten. Op een event als dit komen veel mensen af die nieuwsgierig zijn naar de auto’s of wat er allemaal aan verbouwd is. Om het nog leuker te maken kunnen we 1 of 2 VW auto’s spuiten tijdens het event zoals we ook in 2018 gedaan hebben.

Rotterdam Schouwburgplein 2018:

Een deel van het Schouwburgplein waar we werken werd in 2018 omgetoverd tot tattoo conventie waarbij de tattoo artiesten met een graffiti achtergrond de kans krijgen hun kunsten op de bezoekers bot te vieren. Er waren lokale artiesten aanwezig maar ook een aantal grote namen en oude rotten in het vak. We proberen een mini tattoo conventie zoals dit zo toegankelijk mogelijk te maken maar er zijn natuurlijk regels vanuit de GGD en de gemeente voor zoiets als dit waar we ons aan moeten houden. Je kan een tattoo of piercing ter plekke laten zetten of desnoods een afspraak maken met de tattoo artiest waar je graag iets van wilt hebben in de toekomst.

Dit festival was o.a. ook onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl.

We had a blast! Take a quick look! The After movie!

 

8.6 Original wordt gebrouwen met zuiver mineraalwater uit eigen bron en natuurlijk gerstemout, tarwe en hop van de hoogste kwaliteit. Ons unieke gistingsproces geeft 8.6 Original een typisch fruitig smakenpalet en een kruidig aroma vol warmte en karakter. Geniet van een heerlijk aroma volop fruittonen en anijs, samen met de zoetheid van tarwe. Dit volle bier heeft een intense smaak en een rijk en rond mondgevoel. Zo weten je smaakpapillen weer waar ze voor bedoeld zijn en hoe bier echt hoort te smaken.

 
 

Questions? Ask us

Don't hesitate to contact us with any questions you might have. Fill in the form below and we will answer a.s.a.p.. You can also visit our tattoo shop in Amsterdam or Rotterdam.

Contactformulier

 
 

Get a tattoo

•  Getting a tattoo
•  Make an appointment
•  Our work
•  Buy a voucher

Preserve your tattoo

•  Preserve your tattoo
•  Reserve a slot
•  Press

Contact us

•  Contact
•  Location in Amsterdam
•  Location in Rotterdam